Alver Astrologi avdødekontakt betalingstelefon Blog healing kjærlighetssorg Lysmagi magi medialblogg medialetanker medialrådgiver medium minetanker noenåpratemed paranormal sorg spådame spådeg spådom spåtelefon spåtjenester synsk tarot tarotkort tarotnorge

Spå deg!

Ja, det var kanskje direkte, men jeg mener det – spå deg! Alle mennesker vil få en aha opplevelse etter å ha blitt spådd. Jeg som medial må innrømme at jeg også bruker andre mediale for å få en spådom.

Noen ganger åpner en spådom dører i ens indre en ikke visste en hadde, andre ganger får en bekreftet noe en egentlig visste, men var usikker på.

Det kan også være perioder i livet en må ta valg og da er det godt å kunne ta det med noen som ikke kjenner en og ikke har noen informasjon om en fra før. Det blir objektivt og det er mange av oss mediale som ser energier og får budskap fra andre siden slik at DU er i fokus.

Vi gir deg ikke en generell spådom, det er DIN fremtid, DINE valg og DIN spådom det er snakk om.

Før du ringer meg så prøv å sett deg ned og tenk igjennom hva du vil vite, hva du vil spørre om og ha svar på.

Jeg er ekstremt konkret og direkte. For meg er det viktig at du får sannheten og at når du legger på telefonen med meg vet at du har fått vite det du skal.

Så når du finner ut at du vil ha svar, så vet du hvor du finner meg 🙂

Klem Jannike.

Kan vara en bild av 1 person