betalingstelefon Blog healing heks hjelp hvitmagi info Lysmagi paranormal spådame spådeg spådom spåkvinne spåtelefon spåtjenester

Lysmagi

En av de enkleste typene naturlig magi er lysmagi. Den er enkel fordi den involverer lite ritualisme og få verktøy. Tilbehørene kan kjøpes på en hvilken som helst butikk, og ritualene kan utføres i hvilket som helst rom.

De fleste av oss utførte vår første lysmagi før to års alder. Å blåse ut lysene på kaken og ønske seg noe er ren magi. Denne barndomstradisjonen er basert på de tre magiske prinsippene konsentrasjon, viljestyrke og visualisering. Enkelt sagt trenger barnet som vil ha et ønske oppfylt å konsentrere seg (blåse ut lysene), visualizere sluttresultatet (ønske seg noe) og håpe at det skjer (viljestyrke).

Valg av lys

Størrelse og form på de lysene du bruker er uviktig, men det kan vøre forstyrrende for magikeren med dekorative, store eller uvanlig formede lys. Man må kunne konsentrere seg om det man gjør. De fleste foretrekker å bruke lys med normal form og lik størrelse (hvis mulig). De som selges i forskjellige farger for normal bruk er ideelle.

De lysene du bruker til magi bør være ubrukte. Bruk aldri et lys som allerede er blitt brukt på middagsbordet eller som nattlys. Det vinnes en veldig god årsak for å kun bruke jomfruelige materialer i magi. Vibrasjoner som plukkets opp av andrehåndsmateriale eller utstyr kan forstyrre ditt arbeid og oppheve effekten.

Enkelte velger å lage sine egne lys for bruk i magi og ritualer. Dette er en veldig praktisk ting, fordi den ikke bare gjennomsyrer lyset med dine personlige vibrasjoner, men handlingen er magisk potent i seg selv. Spesielle butikker selger voks, former, veiker, parfyme med mer. Spesielle oljeløslige fargestoffer eller parfymer kan tilsettes til voksen før kjøling for å passe til et spesifikt ritual.

Smøring

Når du har kjøpt eller laget ditt rituelle lys, må det smøres inn med olje før du brenner det. Hensikten med dette er å etablere en spirituell lenk mellom magikeren og lyset gjennom en basal sanseopplevelse. Ved å berøre lyset under innsmøringen lader du det med dine egne personlige vibrasjoner, og konsentrerer også din magiske hensikt inn i voksen. Lyset blir en forlengelse av magikerens mentale kraft og livsenergi.

Når du smører inn et lys for magisk bruk, se for deg at det er en spirituell magnet med en nord og en sydpol. Gni inn oljen ved å begynne i nordenden og arbeide deg ned mot midten. Stryk alltid i samme retning nedover. Gjenta så denne prosess fra sørenden mot midten.

Sølv – Klarsyn, inspirasjon, astral energi og intuisjon.
Oransje – Ambisjon, karrierespørsmål og loven.

Hvis du ønsker å bruke lysmagi til healing, velger du et rødt lys. For å få godkjent på eksamen velger du et gult, for å få esoterisk kunnskap brenner du et blått og for materiell vinnig brenner du et purpurfarget lys. Disse fargene henger sammen med zodiaken og planetkreftene.

Fargevalg etter stjernetegn

Hvis du leder et ritual som involverer to personer (for eksempel fjernhealing for en person langt vekk) kan den andre personen representeres av enda et lys. Alt duu trenger å vite er personens fødelsedato og brenne et lys som passer til denne personens stjernetegn. Disse er som følger:

Væren – Rød
Tyren – Grønn
Tvillingene – Gul
Krepsen – Sølv
Løven – Oransje
Jomfruen – Gul
Vekten – Rosa
Skorpionen – Rød
Skytten – Purpur
Steinbukken – Svart
Vannmannen – Alle farger
Fiskene – Lilla

Enkel lysmagi

Den enkleste formen for lysmagi er å skrive ned målet på en bit ubrukt papir. Du kan bruke et farget papir som passer til lyset. Skriv din bønn på papiret med et magisk alfabet, som theban, enochain eller malachain osv. Mens du skriver det du ønsker (en ny jobb, healing for en venn, flytting, en ny kjæreste med mer) visualizer at drømmen blir sann. Visualiser det du ønsker deg og du ønsker f.eks en ny jobb, se for deg at sjefen sier at du skal få høyere lønn eller den perfekte partner.

Når du har skrevet ferdig, brett papiret på en bevisst treg måte. Hold enden av det brettede papiret i flammen og få den til å brenne. Mens du gjør dette konsentrerer du deg en gang til på hva du vil ha ut av livet.

Når du er ferdig med ditt ritual lar du lyset brenne helt ned. Du trenger ikke å være der til lyset er brent ned, men forsikre deg om at det ikke kan tenne ild på noe eller lager andre skader. Gjenbruk aldri et lys som er blitt brukt i et magisk ritual. Det skal kun brukes i det ritualet og så brenne ned eller bli fjernet på annen måte.

Klem Jannike

En festaften i magiske farger - LADY Inspirasjonsblogg