Astrologi avdødekontakt betalingstelefon Blog healing heks hjelp hvitmagi info Lysmagi magi medialblogg paranormal spådame spådeg spådom spåkvinne spåtelefon spåtjenester synsk tarot tarotkort tarotnorge

Økononomi i Januar

Dette er for mange en av de hardeste månedene når det gjelder penger. Kassa er tom etter jul og regningene hoper seg opp. Da er det å tenke nytt. Her kommer noen tips fra meg.

Klær, møbler og saker:

Alle har vi lyst på noe nytt, men det koster og det er også bortkastet for hvor mye har vi ikke liggende som aldri blir brukt.

Hva med å bytte med venner og bekjente? Lag en byttegruppe på facebook og legg ut ting du tror andre har glede av og bytt tøy!

Det samma kan en gjøre med ting, møbler og andre saker en har hjemme.

Matrester

Det er alltid noen rester igjen i kjøleskap og fryser, hvorfor ikke lage noen spennende eksperimentretter og gi de navn etter familiemedlemmer.

Skriv ned oppskriften og del den.

Det høres kanskje kjedelig ut, men tro meg det kan bli alt fra vaffler med konditorfarge til mystiske gryteretter som får frem latteren og en blir mett i magen.

Jeg får ofte telefoner fra klienter som er redd hvordan det skal gå med økonomien. Jeg tror at for de fleste av oss så vil det fra neste måned løsne opp litt.

Om du trenger noen raske råd så gå inn på hjemmesiden vår og se, der ligger det også tilbud til deg som er ny kunde.

Klem Jannike

Skattekroner rett i sparegrisen – VG