Alver Astrologi avdødekontakt betalingstelefon Blog healing magi medialblogg medialetanker medialrådgiver medium spåtelefon spåtjenester synsk tarot tarotkort tarotnorge

Slangebæreren – det trettende stjernetegnet?

Debatten om det trettende stjernetegn har blusset opp igjen. Diskusjonen har kommet og gått de siste årene om det trettende stjernetegnet  – Slangebæreren (eng.: Ophiuchus). Her i Norge har det med jevne mellomrom kommet artikler om dette, inntil det tok helt av på nyåret 2011.

Bakgrunnen for denne oppblussingen skyldes den amerikanske astronomen Parke Kunkle sine uttalelser om egne forskningsresultater der han mener han har grunnlag for å introdusere et trettende stjernebilde – slangebæreren (eng.: Ophiuchus) i vestlig astrologi. Dette gjør han ut i fra begrunnelsen om at Jordens plassering i forhold til Solen har endret seg så mye over de siste 2000 årene.

Det innebærer at den eksisterende vestlige dyrekretsen med de tolv stjernetegn vi kjenner i dag må justeres uttaler han. Han uttaler videre at det nye stjernetegnet Slangebæreren skal ligge mellom Skorpionen og Skytten i den nye dyrekretsen.

Det er for så vidt ikke kjent hvorvidt det såkalte trettende stjernetegnet påvirker den kinesiske eller indiske astrologien.

Ditt nye stjernetegn blir da:

Væren: 19. april – 13. mai.

Tyren: 14. mai – 19. juni.

Tvillingen: 20. juni – 20. juli.

Krepsen: 21. juli – 9. august.

Løven: 10. august – 15. september.

Jomfruen: 16. september – 30. oktober.

Vekten: 31. oktober – 22. november.

Skorpionen: 23. november – 29. november.

Slangebæreren: 30. november – 17. desember

Skytten: 18. desember – 18. januar

Steinbukken: 19. januar – 15. februar.

Vannmannen: 16. februar – 11. mars.

Fiskene: 12. mars – 18. april.

Det som er interessant er at Slangebæreren har eksistert i flere hundre år, og er ofte nevnt i sammenheng med de mest kjente 88 stjernebildene. På stjernehimmelen grenser det til Skorpionen og Skytten, men også til Vekten. Men det er fortsatt ikke grunnlag for å introdusere dette som det trettende stjernetegnet.

Fakta er at:

– Stjernebildet Slangebæreren eksisterer, og har gjort det i lang tid

– Det grenser opp mot stjernebildet Skorpionen og Skytten på stjernehimmelen, men også mot     Vekten og stjernebildene Hercules og Serpens

– Jordens plassering har endret seg i forhold til Solen

Men disse fakta gir ikke grunnlag for at Zoodiaken – dyrekretsen skal endres.

Når vi stiller et horoskop fryser vi bildet av stjernehimmelen på det tidspunktet du ble født og speiler det bildet ned i en 360 graders sirkel som vi kaller horoskopet.

Der blir hvert stjernetegn 30 grader, og i hvilke stjernetegn planetene i horoskopet ditt er plassert forteller om deg som person og hva som skjer med deg i fremtiden.

Når du ser på tabellen over de nye stjernetegne vil mange nikke gjenkjennende og si at jo, jeg føler meg mer som en Løve enn en Jomfru.

En av årsakene til at man kjenner seg igjen i stjernetegnet før og etter, er at man som regel har planeter i det tegnet. Det skyldes at Merkur og Venus aldri kan ha mer enn en begrenset avstand til Solen som er soltegnet ditt.

For eksempel kan du være født i Jomfruen, men ha Merkur og Venus i Løven. Da vil du kommunisere som en Løve, og din stil, smak og romantiske innstilling vil være mer lik Løven enn Jomfruen.

Dette er også en av årsakene til at to personer født i stjernetegn etter hverandre passer så godt sammen. De kan ha kjærlighetsplaneten Venus i samme tegn og noen har de også akkurat på samme sted i horoskopet.

Når det er sagt, er stjernebildet Slangebæreren et fascinerende syn. Du kan best se det på stjernehimmelen i juli måned ved ca nitiden om kvelden.

Klem Jannike